About us

Recipes


1. Lamb shanks with a flavour of India  by Memsaab Restaurant, Nottingham 

     

2. Tamarind Prawns

    

3. Goan King Prawns  by Md Haque (Jay) of Roochi Restaurant,  Forest Row

    
   

4. Murgh Badami Tikka  by Chef Utpal Mondal of HHI Kolkata

     

5. Dahi Ke Kabab  by Chef Utpal Mondal of HHI Kolkata

     

6.  Chicken Stew  by Chef Subrata Debnath of Hyatt Regency Chennai

      

7.  Appam   by Chef Subrata Debnath of Hyatt Regency Chennai 

    

8.  Hariali Chicken  by Chef Ali Hussain

      

9.  Kedgeree  by Zoë Renfrew

      

10. Aromatic Venison Curry with Shatkora  by The Kennington Tandoori, London

11. Bekti Paturi (Bengali fish recipe)

       

12. Murgh E Naushejaan  (Awadhi chicken) by Chef Dutta of HHI Bhubaneswar

       

13. Shatkora Lamb by Chef Abul Monsur, Taj Cuisine, Walderslade, Kent

       

14. Dessert recipe: Lemon Tart by Michelin Chef, Dominic Chapman

      

15. Sham Special (Chicken) by Chef Mahboob Rahman

       

16.  British Chicken Tikka Masala by Chef Azadur Rahman, Red Fort, Soho, London

         
  

17.  Prawn Balichow by Chef Asharaf Valappil of Strand Palace Hotel, London

        


2 comments:

  1. Hi there,
    Thanks for sharing your fantastic thinking. Also thanks for your fantastic expertise about this.The fish is cooked to flawlessness similar to the steak, hacks and everything else on the menu. The servers wear tuxedos and get ready Caesar plates of mixed greens and sweets tableside. The steaks are prime slices of meat and burned to flawlessness.Take a seem to be at:Hotel in Rajshahi


    Best regards
    sahsa loren

    ReplyDelete
  2. ধন্যবাদ, অনেক সুন্দর পোষ্ট ।
    ভ্রমন করুন আর সাথে নিন মজার মজার আচার । আমার জানা মতে একটি ব্লগে আচার এর রেসিপি নিয়ে লেখা হয় । কেউ চাইলে ঘুরে আসতে পারেন । ধন্যবাদ । ফোনে অর্ডার করলে আপনার হাতে পৌছে দেয়া হবে ।***বগুড়া আচার ঘর***

    ReplyDelete